Ποιοι είμαστε

Αναζητάτε το ιδανικό ταξίδι; Θέλετε να ταξιδέψετε οργανωμένα και με εγγυήσεις;

Η Yourcom.pass είναι το ταξιδιωτικό γραφείο που θα σας χαρίσει τις ωραιότερες ταξιδιωτικές αναμνήσεις! Με μεγάλη εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών και στην κάλυψη ειδικών αναγκών, η Yourcom.pass αποτελείται από νέους ανθρώπους, οι οποίοι είναι πάντοτε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με απαράμιλλο επαγγελματισμό και βρίσκονται στη διάθεσή σας με σύγχρονες αντιλήψεις για την οργάνωση ταξιδιών.

Κάθε ταξίδι, αναψυχής ή επαγγελματικό, είναι μία νέα εμπειρία ζωής! Στην Yourcom.pass στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την ιδανική εμπειρία ταξιδιού μέσα από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε. «Ακούμε» τις δικές σας ανάγκες και σας «ξεναγούμε» στον προορισμό που θα επιλέξετε. Κάθε ταξίδι είναι μια ιστορία, η δική σας. Η πρόκληση για εμάς είναι να σας δώσουμε το υλικό για να την διηγείστε. Έμπνευσή μας κάθε ταξιδιώτης ατομικά και σκοπός μας να του παρέχουμε τις ιδανικές συνθήκες αναψυχής. Γι’ αυτό «ακολουθήστε» μας σε κάθε ταξίδι σας και αφήστε μας να γίνουμε η δική σας πυξίδα!

Γιατί να μας προτιμήσετε;

  • Διότι αγαπάμε με πάθος τα οργανωμένα ταξίδια.
  • Διότι θέλουμε να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα θυμάστε μια ζωή!
  • Διότι οι σύμβουλοί μας βρίσκουν για εσάς τον κατάλληλο προορισμό στη σωστή τιμή.
  • Διότι θέλετε να φτάσετε στον προορισμό σας αξιόπιστα και με τον καλύτερο τρόπο!
  • Διότι σε εμάς θα βρείτε τις πιο άρτια οργανωμένες υπηρεσίες ενοικίασης οχημάτων και μεταφοράς προσώπων στον προορισμό τους.

Λεωφ. Βουλιαγμένης 292, Άγιος Δημήτριος, Τ.Κ. 173 43
Τηλ.: 217 0001603
E-mail: info@yourcompass.eu

FB Yourcom.pass
INSTAGRAM Yourcom.pass
TWITTER @your_com_pass